Car ForumCar audio issue no sound please helpPosted:

-Uk
  • TTG Senior
Status: Offline
Joined: Nov 02, 20145 Year Member
Posts: 1,591
Reputation Power: 80
So my 2012 corsa was playing up and I'm fairly sure the battery died and it's been in the mechanics recently. Since I've got it back there's no sound coming from the speakers.

Does anyone know a fix?

Thank you
#2. Posted:
Issa_Crawler
  • Ladder Climber
Status: Offline
Joined: Feb 14, 20191 Year Member
Posts: 320
Reputation Power: 54
Maybe a bad fuse? Dose the radio light up and show that' it's on?
#3. Posted:
Spartan
  • Fairy Master
Status: Offline
Joined: Oct 15, 200811 Year Member
Posts: 4,367
Reputation Power: 1407
Maybe wiring or speakers got fried, you could get a volt reader and try the wire connected to speakers in trunk probably be easier to get to
#4. Posted:
-Uk
  • TTG Senior
Status: Offline
Joined: Nov 02, 20145 Year Member
Posts: 1,591
Reputation Power: 80
Issa_Crawler wroteMaybe a bad fuse? Dose the radio light up and show that' it's on?


The radio lights up and i can get stations theres just no sound
#5. Posted:
Status: Offline
Joined: May 29, 201010 Year Member
Posts: 4,125
Reputation Power: 4222
If they disconnected the negative on the battery it can reset the headunit to factory or demo settings.
This can result in no output.
#6. Posted:
-Uk
  • TTG Senior
Status: Offline
Joined: Nov 02, 20145 Year Member
Posts: 1,591
Reputation Power: 80
Issa_Crawler wroteMaybe a bad fuse? Dose the radio light up and show that' it's on?


Still having this issue, the radio shows up fine and shows it on stations theres just no sound.
#7. Posted:
-Uk
  • TTG Senior
Status: Offline
Joined: Nov 02, 20145 Year Member
Posts: 1,591
Reputation Power: 80
Sundown wroteIf they disconnected the negative on the battery it can reset the headunit to factory or demo settings.
This can result in no output.


The mechanic said he hadnt disconnected anything so idk
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS