ModdingProblem with xbOnline not connecting HELP
Posted:

ModdingProblem with xbOnline not connecting HELPPosted:

Badams2100
  • New Member
Status: Offline
Joined: Jun 27, 20193Year Member
Posts: 10
Reputation Power: 0
Status: Offline
Joined: Jun 27, 20193Year Member
Posts: 10
Reputation Power: 0
Everytime i load xbOnline it goes right past the Xbox loading screen and gets stuck on this blue loading screen. Anyone have a fix for this or and tips? I haven't been able to connect to any stealths or get my console to connect to Xbox live once the stealth is loaded
#2. Posted:
Blandonn
  • Summer 2022
Status: Offline
Joined: Sep 25, 20165Year Member
Posts: 393
Reputation Power: 1278
Status: Offline
Joined: Sep 25, 20165Year Member
Posts: 393
Reputation Power: 1278
I would download a fresh copy of their download and make sure your plugins are in the correct order and save your launch.ini file through dash launch.
#3. Posted:
Badams2100
  • New Member
Status: Offline
Joined: Jun 27, 20193Year Member
Posts: 10
Reputation Power: 0
Status: Offline
Joined: Jun 27, 20193Year Member
Posts: 10
Reputation Power: 0
I just redownloaded the stealth last night, plug-ins are 1- xbdm, 2- xbOline, 3- RPC2, 4- RPC. It's just on a blue spinning pinwheel, it won't go to the Xbox dashboard. I have tried 2 other stealth severs and they don't work as well. I've done this before won my other Rgh years ago and had no problems with stealth, it always worked. I purchased this console form someone last week, is there anything else that can stop my stealth from loading up/connect to Xbox live
#4. Posted:
3CH
  • Wise One
Status: Offline
Joined: Jun 02, 201111Year Member
Posts: 549
Reputation Power: 105
Status: Offline
Joined: Jun 02, 201111Year Member
Posts: 549
Reputation Power: 105
Does it connect to Xbox live when the stealth is not loaded?
#5. Posted:
Badams2100
  • New Member
Status: Offline
Joined: Jun 27, 20193Year Member
Posts: 10
Reputation Power: 0
Status: Offline
Joined: Jun 27, 20193Year Member
Posts: 10
Reputation Power: 0
No it doesn't, I have the live block on
#6. Posted:
3CH
  • Wise One
Status: Offline
Joined: Jun 02, 201111Year Member
Posts: 549
Reputation Power: 105
Status: Offline
Joined: Jun 02, 201111Year Member
Posts: 549
Reputation Power: 105
Badams2100 wrote No it doesn't, I have the live block on

You have it on while trying to boot into the stealth server.....?
#7. Posted:
Badams2100
  • New Member
Status: Offline
Joined: Jun 27, 20193Year Member
Posts: 10
Reputation Power: 0
Status: Offline
Joined: Jun 27, 20193Year Member
Posts: 10
Reputation Power: 0
Yes I do, the xbOnline stealth says to keep it on for some reason
#8. Posted:
3CH
  • Wise One
Status: Offline
Joined: Jun 02, 201111Year Member
Posts: 549
Reputation Power: 105
Status: Offline
Joined: Jun 02, 201111Year Member
Posts: 549
Reputation Power: 105
Badams2100 wrote Yes I do, the xbOnline stealth says to keep it on for some reason

Disable liveblock, livestrong and xhttp. I'm going to almost guarantee that will solve your issue.

What you could do first if you want to confirm your KV is unbanned is turn the console on, then hit the disk eject. This should launch it into a normal boot with no plug-ins. Then run a network test and see if you can at least connect to XBL
#9. Posted:
Badams2100
  • New Member
Status: Offline
Joined: Jun 27, 20193Year Member
Posts: 10
Reputation Power: 0
Status: Offline
Joined: Jun 27, 20193Year Member
Posts: 10
Reputation Power: 0
3CH wrote
Badams2100 wrote Yes I do, the xbOnline stealth says to keep it on for some reason

Disable liveblock, livestrong and xhttp. I'm going to almost guarantee that will solve your issue.

What you could do first if you want to confirm your KV is unbanned is turn the console on, then hit the disk eject. This should launch it into a normal boot with no plug-ins. Then run a network test and see if you can at least connect to XBL



Okay thanks for the tip, im gonna try that out now ill let you know if it works!
#10. Posted:
Badams2100
  • New Member
Status: Offline
Joined: Jun 27, 20193Year Member
Posts: 10
Reputation Power: 0
Status: Offline
Joined: Jun 27, 20193Year Member
Posts: 10
Reputation Power: 0
Yea it didnt work:( Just gives me a blue spinning wheel that goes on forever.
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS