Cold WarInfinite Spoofer help
Posted:

Cold WarInfinite Spoofer helpPosted:

BossYuno
  • Blind Gifter
Status: Offline
Joined: Oct 29, 201110Year Member
Posts: 551
Reputation Power: 1429
Motto: uwu
Motto: uwu
Status: Offline
Joined: Oct 29, 201110Year Member
Posts: 551
Reputation Power: 1429
Motto: uwu
Not sure if this right spot for this but I use infinite spoofer and every time I run my spoofer my whole pc freezes as it's activating all my anti viruses etc are off and I was able to run it 2 days ago now it's freezing and I have to hard restart my pc when it does. Will reward if fixed
#2. Posted:
Bang
  • V5 Launch
Status: Offline
Joined: Sep 04, 200912Year Member
Posts: 403
Reputation Power: 76
Status: Offline
Joined: Sep 04, 200912Year Member
Posts: 403
Reputation Power: 76
Have you tried uninstalling all 3rd party anti virus, disable windows av with defender control and all firewalls?
#3. Posted:
BossYuno
  • Summer 2021
Status: Offline
Joined: Oct 29, 201110Year Member
Posts: 551
Reputation Power: 1429
Motto: uwu
Motto: uwu
Status: Offline
Joined: Oct 29, 201110Year Member
Posts: 551
Reputation Power: 1429
Motto: uwu
Bang wrote Have you tried uninstalling all 3rd party anti virus, disable windows av with defender control and all firewalls?


i did and checked everything as well
#4. Posted:
Bang
  • V5 Launch
Status: Offline
Joined: Sep 04, 200912Year Member
Posts: 403
Reputation Power: 76
Status: Offline
Joined: Sep 04, 200912Year Member
Posts: 403
Reputation Power: 76
Do you have virtualization enabled and fully updated windows?
#5. Posted:
Lucassoh
  • Winter 2020
Status: Offline
Joined: Jan 02, 2021
Posts: 535
Reputation Power: 113
Status: Offline
Joined: Jan 02, 2021
Posts: 535
Reputation Power: 113
I had similar issues everytime I clicked launch it would blue screen my pc. I had to contact @infsoftdev on telegram to get the issue fixed
#6. Posted:
FlyingDonkeyDucks
  • Resident Elite
Status: Offline
Joined: Nov 23, 20156Year Member
Posts: 293
Reputation Power: 16
Status: Offline
Joined: Nov 23, 20156Year Member
Posts: 293
Reputation Power: 16
You need to disable fast boot
#7. Posted:
BossYuno
  • Wise One
Status: Offline
Joined: Oct 29, 201110Year Member
Posts: 551
Reputation Power: 1429
Motto: uwu
Motto: uwu
Status: Offline
Joined: Oct 29, 201110Year Member
Posts: 551
Reputation Power: 1429
Motto: uwu
Update got it solved I got a pc update and did that and now it's working properly
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS