MusicFL Studio problemPosted:

Lawzy
  • Resident Elite
Status: Offline
Joined: Feb 09, 20127 Year Member
Posts: 283
Reputation Power: 16
Sound quality is shit when playing from speakers. In my headphones its completely fine, but if i listen in fl with my brand new speakers its shit, and also on other speakers when i render(i have on the best settings). kind off sounds a little muffled. anyone know how to fix this? btw, i have nothing clipping the master or anything like that.
#2. Posted:
-Untouchable-
  • New Member
Status: Offline
Joined: Feb 13, 20136 Year Member
Posts: 42
Reputation Power: 1
hmm... See if everything is plugged all the way in or try using it as a directsound device in audio setting not under asio
#3. Posted:
Lawzy
  • Resident Elite
Status: Offline
Joined: Feb 09, 20127 Year Member
Posts: 283
Reputation Power: 16
-Untouchable- wrotehmm... See if everything is plugged all the way in or try using it as a directsound device in audio setting not under asio
yea, its not the speakers its my fl studio. cant seem to find the ASIO setting though.
#4. Posted:
-Untouchable-
  • New Member
Status: Offline
Joined: Feb 13, 20136 Year Member
Posts: 42
Reputation Power: 1
You must be connected to your speakers via directsound device already then. Hopefully the picture will help a little. This my last idea I have cdn1.imggmi.com/uploads/2019/6/3/...b-full.png
#5. Posted:
iamRocco
  • 2 Million
Status: Offline
Joined: Mar 23, 20118 Year Member
Posts: 831
Reputation Power: 41
are your speakers going through an interface? or directly to the pc
#6. Posted:
Ethan
  • Retired Staff
Status: Offline
Joined: Aug 17, 200910 Year Member
Posts: 2,759
Reputation Power: 3041
Motto: Be Kind.
try sending your speakers and audio through a firepod
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS