PC Supportwireless Mouse Trouble
Posted:

PC Supportwireless Mouse TroublePosted:

KingTaco
  • Fairy Master
Status: Offline
Joined: Jan 01, 20175Year Member
Posts: 1,484
Reputation Power: 1864
Status: Offline
Joined: Jan 01, 20175Year Member
Posts: 1,484
Reputation Power: 1864
Hello I have a Logitech wireless mouse and It wont click when I get to the main menu of a game. I tried to reinstalling it and still nothing. Anyone have any suggestions?
#2. Posted:
Adam
  • Shoutbox King
Status: Offline
Joined: Dec 10, 201110Year Member
Posts: 5,964
Reputation Power: 19716
Motto: Here we! Here we! Here we **** go!
Motto: Here we! Here we! Here we **** go!
Status: Offline
Joined: Dec 10, 201110Year Member
Posts: 5,964
Reputation Power: 19716
Motto: Here we! Here we! Here we **** go!
Run the game without being in full screen and see if that helps you out

Are you running an odd res like ultrawide?
#3. Posted:
KingTaco
  • Christmas!
Status: Offline
Joined: Jan 01, 20175Year Member
Posts: 1,484
Reputation Power: 1864
Status: Offline
Joined: Jan 01, 20175Year Member
Posts: 1,484
Reputation Power: 1864
Adam wrote Run the game without being in full screen and see if that helps you out

Are you running an odd res like ultrawide?


tried that and it didnt work And I dont an odd res
#4. Posted:
KingTaco
  • Winter 2021
Status: Offline
Joined: Jan 01, 20175Year Member
Posts: 1,484
Reputation Power: 1864
Status: Offline
Joined: Jan 01, 20175Year Member
Posts: 1,484
Reputation Power: 1864
I was able to fix the issue.
#5. Posted:
Runts
  • Blind Gifter
Status: Offline
Joined: Apr 23, 201111Year Member
Posts: 3,995
Reputation Power: 3266
Motto: JOKES UP !
Motto: JOKES UP !
Status: Offline
Joined: Apr 23, 201111Year Member
Posts: 3,995
Reputation Power: 3266
Motto: JOKES UP !
KingTaco wrote I was able to fix the issue.

what was wrong ? needed update or just wrong settings ? also do you have the 502 lightspeed ??
#6. Posted:
KingTaco
  • Summer 2022
Status: Offline
Joined: Jan 01, 20175Year Member
Posts: 1,484
Reputation Power: 1864
Status: Offline
Joined: Jan 01, 20175Year Member
Posts: 1,484
Reputation Power: 1864
Runts wrote
KingTaco wrote I was able to fix the issue.

what was wrong ? needed update or just wrong settings ? also do you have the 502 lightspeed ??


it was wrong settings
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS