AdviceJust updated bios now its being weirdPosted:

MoyWarrior96
  • Resident Elite
Status: Offline
Joined: Apr 11, 20119 Year Member
Posts: 244
Reputation Power: 11
Hey, so i recently updated my bios via flashing it with the usb to version 7C02v1D ready for my 3600 to come. Now i seem to be getting longer boot times and sometimes it doesnt even boot i just get a solid red light on the ez debug led, [BOOT]. This then requires me to push power button wait a bit then turn it back on and if im lucky it will boot up.

Not sure what i could do here could i reinstall windows 10 to my ssd and see if that helps? or maybe wait for my 3600 on wednesday to arrive then do it?
thanks for the help!

https://pcpartpicker.com/list/8TLmK4
#2. Posted:
Adam
  • Moderator
Status: Offline
Joined: Dec 10, 20118 Year Member
Posts: 5,651
Reputation Power: 14714
Motto: Hey! I think I've seen you before. Maybe we should go out for a drink?
BIOS updates are finicky at the best of times. I too have had this issue and can't recall what / how it fixed itself. I'd personally wait for your 3600 to come then see what it does. It could even be a BIOS setting. Look for boot priority to see if it's trying to find something other than your boot OS first or even something as simple as quick boot // fast boot is off.
#3. Posted:
MoyWarrior96
  • Resident Elite
Status: Offline
Joined: Apr 11, 20119 Year Member
Posts: 244
Reputation Power: 11
yeah had a few problems with the bios update tbh took me 3 tries flashing it before it actually worked. Sounds good ill wait for my 3600, install it and seewhat happens, if its still the same ill maybe try a fresh install of windows incase that helps. Will check bios now for those boot settings thanks adam!
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS