GeneralElgato help! cant detect signalPosted:

Heli
  • Rising Star
Status: Offline
Joined: Jan 10, 20172 Year Member
Posts: 749
Reputation Power: 58
I have the elgato HD60s, and it stopped working today i dont know why. I tried another hdmi cable, reinstalling the software and it just says no signal detected, even though i plugged it in right.
can anyone help??
#2. Posted:
BLVD
  • Gold Member
Status: Offline
Joined: Aug 13, 20144 Year Member
Posts: 3,208
Reputation Power: 251
Motto: Peep my live at https://www.twitch.tv/butchfx
Right click your windows start menu icon and locate your control panel.

Next click on 'Hardware and sound'
[ Register or Signin to view external links. ]

Under device and printers click on "Device Manager"
[ Register or Signin to view external links. ]

Go down till you see sound, video and game controllers open that tab
Once here you will see "Game Capture HD60"
Right click it and disable then restart your computer.
[ Register or Signin to view external links. ]


Once rebooted open up device manager once again by following those steps and there should be an X near the Game Capture HD60.
Right click it once again and re-enable the "Game Capture HD60"


#3. Posted:
Heli
  • Rising Star
Status: Offline
Joined: Jan 10, 20172 Year Member
Posts: 749
Reputation Power: 58
BLVD wrote
Right click your windows start menu icon and locate your control panel.

Next click on 'Hardware and sound'
[ Register or Signin to view external links. ]

Under device and printers click on "Device Manager"
[ Register or Signin to view external links. ]

Go down till you see sound, video and game controllers open that tab
Once here you will see "Game Capture HD60"
Right click it and disable then restart your computer.
[ Register or Signin to view external links. ]


Once rebooted open up device manager once again by following those steps and there should be an X near the Game Capture HD60.
Right click it once again and re-enable the "Game Capture HD60"



Didn't work.
#4. Posted:
Heli
  • Rising Star
Status: Offline
Joined: Jan 10, 20172 Year Member
Posts: 749
Reputation Power: 58
Bump, still cant fix. Trying to fix it, unless I have to send it back. Which i dont wanna do
#5. Posted:
Petite
  • Zombie Referee
Status: Online
Joined: Jul 28, 20126 Year Member
Posts: 3,573
Reputation Power: 9489
Motto: Chaotic 360 User | Anime | Corona | Trap
Not much of any help here although I can say I had a similar problem not even similar literally the same exact problem with the same model I don't know why these do that so often but I tried everything im convinced it's broken.
#6. Posted:
Heli
  • Rising Star
Status: Offline
Joined: Jan 10, 20172 Year Member
Posts: 749
Reputation Power: 58
Petite wroteNot much of any help here although I can say I had a similar problem not even similar literally the same exact problem with the same model I don't know why these do that so often but I tried everything im convinced it's broken.

yeah idk i tried everything
#7. Posted:
BLVD
  • V5 Launch
Status: Offline
Joined: Aug 13, 20144 Year Member
Posts: 3,208
Reputation Power: 251
Motto: Peep my live at https://www.twitch.tv/butchfx
Heli wrote
Petite wroteNot much of any help here although I can say I had a similar problem not even similar literally the same exact problem with the same model I don't know why these do that so often but I tried everything im convinced it's broken.

yeah idk i tried everything

How long have you had the Elgato? If its recently purchased I'd take it back to where you got it and tell them its defective. If you've had it for a long time maybe it's just finally gave out?


#8. Posted:
Heli
  • Rising Star
Status: Offline
Joined: Jan 10, 20172 Year Member
Posts: 749
Reputation Power: 58
BLVD wrote
Heli wrote
Petite wroteNot much of any help here although I can say I had a similar problem not even similar literally the same exact problem with the same model I don't know why these do that so often but I tried everything im convinced it's broken.

yeah idk i tried everything

How long have you had the Elgato? If its recently purchased I'd take it back to where you got it and tell them its defective. If you've had it for a long time maybe it's just finally gave out?



Less than a year. I contacted the support, and im waiting for the technician to email me which will be a couple days. if they dont reply soon tho ill send it back to amazon.
#9. Posted:
Tom
  • Ninja
Status: Offline
Joined: Feb 11, 20136 Year Member
Posts: 6,700
Reputation Power: 1257
Have you turned off any settings via your console to allowed recording?
#10. Posted:
Heli
  • Rising Star
Status: Offline
Joined: Jan 10, 20172 Year Member
Posts: 749
Reputation Power: 58
Tom wroteHave you turned off any settings via your console to allowed recording?

No it was working before, then I tried recording mky ps3 using a splitter, which i did in the past with my pvr. it was working then after i unplugged the splitter, stopped working. 360 and xb1 wont detect it.
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS