ModdingXblonline cant get online,Posted:

DevinMods666
  • Gold Member
Status: Offline
Joined: Oct 30, 20125 Year Member
Posts: 132
Reputation Power: 6
Motto: All about providing free lobbies. :)
I cant connect ive got my live strong and live block enabled and I still get the Failed and Blocked error is there anything that I'm doing wrong or missing???
#2. Posted:
XEXOKLAHOMA
  • Christmas!
Status: Offline
Joined: Nov 14, 2017
Posts: 67
Reputation Power: 3
Do you have online time with the server if not you wont connect to xbox live
#3. Posted:
ItzSaxbyyy
  • 1K Rainmaker
Status: Offline
Joined: May 10, 2018
Posts: 1,107
Reputation Power: 101
Motto: If you need help p.m or post on my wall, +rep is always appreciated :)
XEXOKLAHOMA wroteDo you have online time with the server if not you wont connect to xbox live


This, or network net setup right. Banned KV. Not set the server files up properly/ using old files
#4. Posted:
DevinMods666
  • Gold Member
Status: Offline
Joined: Oct 30, 20125 Year Member
Posts: 132
Reputation Power: 6
Motto: All about providing free lobbies. :)
I got online using ninja but I tried using xblonline and it wouldn't work, my plugin are set to , xbdm,xblonlind,jrpc2,rpc. This is how they came with the launch.ini from their sever files.
#5. Posted:
ItzSaxbyyy
  • E3 2018
Status: Offline
Joined: May 10, 2018
Posts: 1,107
Reputation Power: 101
Motto: If you need help p.m or post on my wall, +rep is always appreciated :)
DevinMods666 wroteI got online using ninja but I tried using xblonline and it wouldn't work, my plugin are set to , xbdm,xblonlind,jrpc2,rpc. This is how they came with the launch.ini from their sever files.


set them yourself
#6. Posted:
DevinMods666
  • Gold Member
Status: Offline
Joined: Oct 30, 20125 Year Member
Posts: 132
Reputation Power: 6
Motto: All about providing free lobbies. :)
Also did this, I have legit tried everything and I still get failed blocked, I've been told to disable live block and strong but files in the server files state to keep it enabled I just don't know what I'm doing wrong I have no issues getting online with ninja lol
#7. Posted:
ItzSaxbyyy
  • E3 2018
Status: Offline
Joined: May 10, 2018
Posts: 1,107
Reputation Power: 101
Motto: If you need help p.m or post on my wall, +rep is always appreciated :)
DevinMods666 wroteAlso did this, I have legit tried everything and I still get failed blocked, I've been told to disable live block and strong but files in the server files state to keep it enabled I just don't know what I'm doing wrong I have no issues getting online with ninja lol


Are you putting the whole folder in or files on the root
#8. Posted:
DevinMods666
  • Gold Member
Status: Offline
Joined: Oct 30, 20125 Year Member
Posts: 132
Reputation Power: 6
Motto: All about providing free lobbies. :)
Files on the root (which includes the launch.ini) I'll then reboot and test connection I get failed blocked, disable live block and strong leave dashllaunch and cold reboot from neighborhood relaunch and test and still get nothing.
#9. Posted:
DevinMods666
  • Gold Member
Status: Offline
Joined: Oct 30, 20125 Year Member
Posts: 132
Reputation Power: 6
Motto: All about providing free lobbies. :)
Idk if I stated that upon leaving dash launch the network settings reset, so they don't save, but save perfectly fine when using ninja, idk if it's something to do with how Xbl sets the network settings the way they want it (just like ninja does) but I have never had this issue before with Xbl.
#10. Posted:
Status: Offline
Joined: May 14, 2018
Posts: 91
Reputation Power: 5
Had the same problem today. You gotta delete any ninja files on your hdd. That's what fixed it for me
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS