ModdingRGH Need help ASAPPosted:

Families
  • E3 2017
Status: Offline
Joined: Apr 14, 20126 Year Member
Posts: 1,120
Reputation Power: 66
I've recently ran into an issue where i boot up to a black screen, i dont reach the xbox logo nor do oi see anything at all. Something that i do take into recognition is the fact that i run all my setup on a 1TB Hard drive but i have been told that, that couldn't be the issue.

My plugins:
Plugin 1: Usb:\Plugins\xbdm.xex
Plugin 2: Usb:\xbOnline.xex
Plugin 3: Usb:\SuperiorV

Now the strange fact is that i've played with this exact setup about this same time yesterday but after i woke up it hasnt worked since. i can bypass plugins fine and if i remove superoirV i can boot up fine although i want to use Superior.

I've had multiple users try to help me with this issue across discord and no luck. Im awaiting on response from the Dev of superior to see if he has anything to say.

Any help is much appreciated!
#2. Posted:
Woof
  • Gold Member
Status: Offline
Joined: Oct 09, 20143 Year Member
Posts: 295
Reputation Power: 13
Motto: I'm out here gettin' riches though Who are you?
I don't know much about modding anymore but I have a feeling that plugin is the problem
#3. Posted:
Families
  • Vantage
Status: Offline
Joined: Apr 14, 20126 Year Member
Posts: 1,120
Reputation Power: 66
TehhDrone wroteI don't know much about modding anymore but I have a feeling that plugin is the problem

I feel like that could be a possible issue although i know people that have that exact same plugin and it runs fine, ive also personally used it on multiple occasions and its worked fine
#4. Posted:
Library
  • Gold Member
Status: Online
Joined: Oct 08, 20134 Year Member
Posts: 1,006
Reputation Power: 64
Motto: Rest In Peace Lil Peep.
Families wroteI've recently ran into an issue where i boot up to a black screen, i dont reach the xbox logo nor do oi see anything at all. Something that i do take into recognition is the fact that i run all my setup on a 1TB Hard drive but i have been told that, that couldn't be the issue.

My plugins:
Plugin 1: Usb:\Plugins\xbdm.xex
Plugin 2: Usb:\xbOnline.xex
Plugin 3: Usb:\SuperiorV

Now the strange fact is that i've played with this exact setup about this same time yesterday but after i woke up it hasnt worked since. i can bypass plugins fine and if i remove superoirV i can boot up fine although i want to use Superior.

I've had multiple users try to help me with this issue across discord and no luck. Im awaiting on response from the Dev of superior to see if he has anything to say.

Any help is much appreciated!


Try switching the Usb:\ for hdd:\
#5. Posted:
Geostorm
  • Gold Member
Status: Online
Joined: Sep 23, 2017
Posts: 583
Reputation Power: 58
Motto: The past cannot be changed. The future is yet in your power.
Does SVT use Jrpc 2 also ?
#6. Posted:
Families
  • E3 2017
Status: Offline
Joined: Apr 14, 20126 Year Member
Posts: 1,120
Reputation Power: 66
Irresponsible wroteDoes SVT use Jrpc 2 also ?

No it does not require JRPC2 Although i have tried that anyhow
#7. Posted:
MrMw209
  • Christmas!
Status: Offline
Joined: Mar 23, 20117 Year Member
Posts: 2,087
Reputation Power: 349
Motto: Checkout my Profile for link to my console shop
Families wrote
Irresponsible wroteDoes SVT use Jrpc 2 also ?

No it does not require JRPC2 Although i have tried that anyhow


Did you try running plugins from hdd rather then usb
#8. Posted:
Geostorm
  • Gold Member
Status: Online
Joined: Sep 23, 2017
Posts: 583
Reputation Power: 58
Motto: The past cannot be changed. The future is yet in your power.
Run plugins from hdd , that should make a big difference . Sorry don't know much about svt. Delete Laucnh.ini off usb and save plugins on hdd. See if that works ?
#9. Posted:
Crippy
  • Vantage
Status: Offline
Joined: May 12, 20161 Year Member
Posts: 859
Reputation Power: 113
Motto: CoD Shop|GTA V Shop| NiNJA User| Purge.Live Beta|Chaotic360 User|AppNET2 User
Some mod menus run better from jrpc.ini rather than launch.ini. Also it could be because it's on usb and not hdd, I know I've helped people with that issue before with not being able to connect to tools because the way it loads from usb.
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS