ModdingMw2, Xbox shut off problemPosted:

BoultonsMods
  • 1K Rainmaker
Status: Offline
Joined: Mar 07, 20153 Year Member
Posts: 1,186
Reputation Power: 113
Motto: Pm me For any question On lobbies...or Freebies ;)
So for some reason when I load my mw2 up sometimes my Xbox just black screens but doesn't turn off

But it doesn't respond either, it doesn't fatal crash or anything just randomly black screens

It does it sometimes and sometimes it loads up fine

Anyone know the problem or couldd help me fix this, would REP and also be greatly appreciated

Already tried reinstalling the game with new files and still happens
#2. Posted:
Wizard
  • Christmas!
Status: Online
Joined: Oct 03, 20125 Year Member
Posts: 1,648
Reputation Power: 527
Motto: Married To C4 15/04/2018 | Tom Is My Child
I haven't got a clue tbh, you used the same download as me. Could either be you are missing a file. A file is corrupt or its stealth side problems.
#3. Posted:
BoultonsMods
  • 1K Rainmaker
Status: Offline
Joined: Mar 07, 20153 Year Member
Posts: 1,186
Reputation Power: 113
Motto: Pm me For any question On lobbies...or Freebies ;)
Wizard wrote
I haven't got a clue tbh, you used the same download as me. Could either be you are missing a file. A file is corrupt or its stealth side problems.


Yeh I've used my old one and the one you sent me

Also tried loading deafult and default.mp
#4. Posted:
Wizard
  • Shoutbox Hero
Status: Online
Joined: Oct 03, 20125 Year Member
Posts: 1,648
Reputation Power: 527
Motto: Married To C4 15/04/2018 | Tom Is My Child
BoultonsMods wrote
Wizard wroteI haven't got a clue tbh, you used the same download as me. Could either be you are missing a file. A file is corrupt or its stealth side problems.


Yeh I've used my old one and the one you sent me

Also tried loading deafult and default.mp


And none of them are working?

Mine works perfectly fine, don't understand why yours isnt working tbh
#5. Posted:
BoultonsMods
  • 1K Rainmaker
Status: Offline
Joined: Mar 07, 20153 Year Member
Posts: 1,186
Reputation Power: 113
Motto: Pm me For any question On lobbies...or Freebies ;)
Yeh none, not sure mate tbh was working fine when I was on other server
#6. Posted:
Status: Offline
Joined: Mar 29, 2018
Posts: 10
Reputation Power: 0
it could be the files bro or u using a menu that doesnt match with the current defaultmpxex hit me up if you need some help
#7. Posted:
Wenja
  • Gold Gifter
Status: Offline
Joined: Sep 23, 2017
Posts: 730
Reputation Power: 113
Are you running any other plugins ? For example GTA V ? All files installed correctly ?
#8. Posted:
BoultonsMods
  • Gold Member
Status: Offline
Joined: Mar 07, 20153 Year Member
Posts: 1,186
Reputation Power: 113
Motto: Pm me For any question On lobbies...or Freebies ;)
think it might be server related tbh
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS