Ultimate TeamAnyone else having issues?Posted:

BMc
  • 1K Rainmaker
Status: Offline
Joined: Dec 09, 20106 Year Member
Posts: 1,503
Reputation Power: 89
Ive been disconnected 10/15times now during games in UT.

Anyone else having the issue? Even single player seasons it will kick me out and disconnect me from the servers.

Contacted live help and apparently the configured my online settings wich is the biggest bullshit Ive heard.

Just hope Im not alone hahaha!
#2. Posted:
Fet3507
  • Christmas!
Status: Offline
Joined: Sep 28, 20107 Year Member
Posts: 398
Reputation Power: 16
You're alone, it's your actual internet. I never disconnect neither do my friends. Put an Ethernet cable in the back if you're wireless.
#3. Posted:
BMc
  • Christmas!
Status: Offline
Joined: Dec 09, 20106 Year Member
Posts: 1,503
Reputation Power: 89
My current upload to download speeds are currently running at;

20ms Ping
12.55 Download
6.81 upload

Shouldnt have a problem never have done until this game has come out
#4. Posted:
ivpownediz
  • V5 Launch
Status: Offline
Joined: Dec 09, 20106 Year Member
Posts: 667
Reputation Power: 27
BMc wroteMy current upload to download speeds are currently running at;

20ms Ping
12.55 Download
6.81 upload

Shouldnt have a problem never have done until this game has come out


12.55 download ? Are you living in the 90s lol , get some better internet , it's people like you I hate playing against where you just drag the connection down because you don't want to pay for a decent internet

EDIT:
Just realised we joined on the same day how crazy is that ?
#5. Posted:
Status: Offline
Joined: Jan 29, 20134 Year Member
Posts: 351
Reputation Power: 13
Having the same issues for the past 2 hours.

Disconnecting me from the actual account as well (the EAS thing or w/e it's called)

100% not my internet as my download is 160mps and upload is 40mps at the moment and other games are working fine.

A week in and the servers are still trash haha!
#6. Posted:
BMc
  • 2 Million
Status: Offline
Joined: Dec 09, 20106 Year Member
Posts: 1,503
Reputation Power: 89
FrInGe88 wroteHaving the same issues for the past 2 hours.

Disconnecting me from the actual account as well (the EAS thing or w/e it's called)

100% not my internet as my download is 160mps and upload is 40mps at the moment and other games are working fine.

A week in and the servers are still trash haha!


Hahahah didnt realise that was such bad speeds!


Internet service provider was having problems in the are, New speeds are over 50mbs..



Love that! Congrats on making 6years bro!
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS