BO2Can't get any zombie menu working?Posted:

clingy
  • Shoutbox Hero
Status: Offline
Joined: Jan 26, 20143 Year Member
Posts: 529
Reputation Power: 470
Motto: Chaotic360 User | Verified Sticky Holder | PM for Help :)
Trying to install a zombie menu (Fenix v5) and it isn't working when I load the game up, would anyone be willing to help?
#2. Posted:
Greg
  • Wizard
Status: Offline
Joined: May 19, 20134 Year Member
Posts: 7,696
Reputation Power: 2253
Motto: 470 Gifts of Gold | 2000 Rep | 5000 Thanks
Are you able to load into the game fine?
Are you able to get MP menu's working?
#3. Posted:
clingy
  • Shoutbox Hero
Status: Offline
Joined: Jan 26, 20143 Year Member
Posts: 529
Reputation Power: 470
Motto: Chaotic360 User | Verified Sticky Holder | PM for Help :)
I have had online menus working, Jiggy and TCM, I loaded the game up but no menu :/
#4. Posted:
Greg
  • MOTM (2016)
Status: Offline
Joined: May 19, 20134 Year Member
Posts: 7,696
Reputation Power: 2253
Motto: 470 Gifts of Gold | 2000 Rep | 5000 Thanks
clingy wroteI have had online menus working, Jiggy and TCM, I loaded the game up but no menu :/


1) You cannot load MP menu's at the same time as ZM menu's, so it's strange you didn't get any script errors when loading in...

Where did you place your zombie menu file?
#5. Posted:
clingy
  • Shoutbox Hero
Status: Offline
Joined: Jan 26, 20143 Year Member
Posts: 529
Reputation Power: 470
Motto: Chaotic360 User | Verified Sticky Holder | PM for Help :)
Greg wrote
clingy wroteI have had online menus working, Jiggy and TCM, I loaded the game up but no menu :/


1) You cannot load MP menu's at the same time as ZM menu's, so it's strange you didn't get any script errors when loading in...

Where did you place your zombie menu file?


Currently it is in gamemodes_zm
#6. Posted:
Greg
  • Ultimate Gifter
Status: Offline
Joined: May 19, 20134 Year Member
Posts: 7,696
Reputation Power: 2253
Motto: 470 Gifts of Gold | 2000 Rep | 5000 Thanks
clingy wrote
Greg wrote
clingy wroteI have had online menus working, Jiggy and TCM, I loaded the game up but no menu :/


1) You cannot load MP menu's at the same time as ZM menu's, so it's strange you didn't get any script errors when loading in...

Where did you place your zombie menu file?


Currently it is in gamemodes_zm


what is your file name called? Since you're not getting any script errors on load, it's obvious it's not installed properly...

for example, this is my bo2 folder:
https://gyazo.com/8010cd4326243fb97786bcd24bcf2639.png

https://gyazo.com/a1e489d9570ebc9d3cfa8ec046cecab9.png
#7. Posted:
BigTunaDaBoss
  • Christmas!
Status: Offline
Joined: Jun 24, 20125 Year Member
Posts: 382
Reputation Power: 16
you have to delete the other menu. The Console can't load 2 scripts at once it sucks since if i want to do modded zombies I have to delete jiggy and install the zombies menu then.
#8. Posted:
Greg
  • Wizard
Status: Offline
Joined: May 19, 20134 Year Member
Posts: 7,696
Reputation Power: 2253
Motto: 470 Gifts of Gold | 2000 Rep | 5000 Thanks
BigTunaDaBoss wroteyou have to delete the other menu. The Console can't load 2 scripts at once it sucks since if i want to do modded zombies I have to delete jiggy and install the zombies menu then.


that's not his issue since he isn't getting a script error when loading into a zombies game
#9. Posted:
clingy
  • Shoutbox Hero
Status: Offline
Joined: Jan 26, 20143 Year Member
Posts: 529
Reputation Power: 470
Motto: Chaotic360 User | Verified Sticky Holder | PM for Help :)
Greg wrote
BigTunaDaBoss wroteyou have to delete the other menu. The Console can't load 2 scripts at once it sucks since if i want to do modded zombies I have to delete jiggy and install the zombies menu then.


that's not his issue since he isn't getting a script error when loading into a zombies game


I do have jiggy on but I can load into games without any errors but here are my files

https://gyazo.com/67d2d8e2e11d913c90332fe887f3e6c9.png

https://gyazo.com/a1e1a57812e494fec40ac9dbf1e5088b.png
#10. Posted:
BigTunaDaBoss
  • Christmas!
Status: Offline
Joined: Jun 24, 20125 Year Member
Posts: 382
Reputation Power: 16
when launching zombies with Jiggy on my console it just freezes or crashes I don't get an error but when I delete Jiggy it goes through
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS