Xbox 360RGH cant connect to internet
Posted:

Xbox 360RGH cant connect to internetPosted:

nup
  • Blind Luck
Status: Offline
Joined: Sep 29, 20147Year Member
Posts: 246
Reputation Power: 77
Status: Offline
Joined: Sep 29, 20147Year Member
Posts: 246
Reputation Power: 77
So randomly my rgh isnt able to connect to the internet and ive tried everything. Im also not able to test connection unless i dont have a stealth on. Any help is greatly appreciated
#2. Posted:
Boulton
  • Christmas!
Status: Online
Joined: Mar 07, 20156Year Member
Posts: 2,305
Reputation Power: 1273
Motto: Anyone needing Mods on Cod or GTA V hit me up!
Motto: Anyone needing Mods on Cod or GTA V hit me up!
Status: Online
Joined: Mar 07, 20156Year Member
Posts: 2,305
Reputation Power: 1273
Motto: Anyone needing Mods on Cod or GTA V hit me up!
Make sure

Liveblock and livestrong are disabled man, unless you are on a server like xbOnline which it needs to be enabled
#3. Posted:
nup
  • Resident Elite
Status: Offline
Joined: Sep 29, 20147Year Member
Posts: 246
Reputation Power: 77
Status: Offline
Joined: Sep 29, 20147Year Member
Posts: 246
Reputation Power: 77
Boulton wrote Make sure

Liveblock and livestrong are disabled man, unless you are on a server like xbOnline which it needs to be enabled


i have disabled them both still wont connect, and yes im using xbo
#4. Posted:
Hentch
  • Summer 2021
Status: Offline
Joined: Jul 25, 201110Year Member
Posts: 477
Reputation Power: 38
Status: Offline
Joined: Jul 25, 201110Year Member
Posts: 477
Reputation Power: 38
nup wrote
Boulton wrote Make sure

Liveblock and livestrong are disabled man, unless you are on a server like xbOnline which it needs to be enabled


i have disabled them both still wont connect, and yes im using xbo


Are there any error notifications upon boot up? If not it could possibly be an outdated xex, I'd replace all files given in their download, reboot and see if that fixes the problem.
#5. Posted:
nup
  • Resident Elite
Status: Offline
Joined: Sep 29, 20147Year Member
Posts: 246
Reputation Power: 77
Status: Offline
Joined: Sep 29, 20147Year Member
Posts: 246
Reputation Power: 77
Hentch wrote
nup wrote
Boulton wrote Make sure

Liveblock and livestrong are disabled man, unless you are on a server like xbOnline which it needs to be enabled


i have disabled them both still wont connect, and yes im using xbo


Are there any error notifications upon boot up? If not it could possibly be an outdated xex, I'd replace all files given in their download, reboot and see if that fixes the problem.


nope no errors, and i replaced all plugins
#6. Posted:
Hentch
  • Christmas!
Status: Offline
Joined: Jul 25, 201110Year Member
Posts: 477
Reputation Power: 38
Status: Offline
Joined: Jul 25, 201110Year Member
Posts: 477
Reputation Power: 38
nup wrote
Hentch wrote
nup wrote
Boulton wrote Make sure

Liveblock and livestrong are disabled man, unless you are on a server like xbOnline which it needs to be enabled


i have disabled them both still wont connect, and yes im using xbo


Are there any error notifications upon boot up? If not it could possibly be an outdated xex, I'd replace all files given in their download, reboot and see if that fixes the problem.


nope no errors, and i replaced all plugins


Make sure to replace the launch.ini as well, it's better to just replace them all with new files, neighborhood makes this very easy.

If you're still having issues I would get in contact with Xbo staff themselves, they have a discord community and support tickets on their website. They can probably give you the best advice if nothing found here works for you. Good luck!
#7. Posted:
nup
  • Resident Elite
Status: Offline
Joined: Sep 29, 20147Year Member
Posts: 246
Reputation Power: 77
Status: Offline
Joined: Sep 29, 20147Year Member
Posts: 246
Reputation Power: 77
Hentch wrote
nup wrote
Hentch wrote
nup wrote
Boulton wrote Make sure

Liveblock and livestrong are disabled man, unless you are on a server like xbOnline which it needs to be enabled


i have disabled them both still wont connect, and yes im using xbo


Are there any error notifications upon boot up? If not it could possibly be an outdated xex, I'd replace all files given in their download, reboot and see if that fixes the problem.


nope no errors, and i replaced all plugins


Make sure to replace the launch.ini as well, it's better to just replace them all with new files, neighborhood makes this very easy.

If you're still having issues I would get in contact with Xbo staff themselves, they have a discord community and support tickets on their website. They can probably give you the best advice if nothing found here works for you. Good luck!


i replaced every file xbo comes with with new ones. Also i cant use neighboorhood, it cant connect to my console anymore. Im not able to connect to stealths either, so it has to be my console
#8. Posted:
Hentch
  • Summer 2021
Status: Offline
Joined: Jul 25, 201110Year Member
Posts: 477
Reputation Power: 38
Status: Offline
Joined: Jul 25, 201110Year Member
Posts: 477
Reputation Power: 38
nup wrote
i replaced every file xbo comes with with new ones. Also i cant use neighboorhood, it cant connect to my console anymore. Im not able to connect to stealths either, so it has to be my console


If neighborhood isn't connecting then either

a) your xbox isn't connected via wifi or ethernet (check your network settings)
b) xbdm.xex isn't set, this should always be plugin 1 (ex: HDD:\xbdm.xex)
c) you're not using the correct IP address, to be sure, I always get mine from xexmenu

If your stealth and xbdm xex aren't properly set, this may explain the issues you're having between not being able to connect online and with neighborhood. A picture of your DL plugins may help determine what's going on if the things I mentioned above check out.
Users browsing this topic: None
Jump to:


RECENT POSTS

HOT TOPICS