You are viewing our Forum Archives. To view or take place in current topics click here.

Not played since updated to win10Posted:

Krept-
  • Christmas!
Status: Offline
Joined: Jan 23, 20145 Year Member
Posts: 209
Reputation Power: 9
When i try start csgo it says "running" then "syncing" then it closes it doesnt launch ive tried around 10 "fixes" however i dont really wanna do a clean install for one game has anyone had this problem and managed to fix it
#2. Posted:
Status: Offline
Joined: Jun 24, 20135 Year Member
Posts: 845
Reputation Power: 76
Have you tried a full uninstall and re install? I had to do that to fix mine once
#3. Posted:
Echo
  • Gold Gifter
Status: Offline
Joined: Jun 21, 20144 Year Member
Posts: 3,178
Reputation Power: 335
This happened to me and I just wiped it and re-installed. It take's like an hour if even, Stick it on install and browse TTG or watch some YT. Best thing to try
#4. Posted:
Krept-
  • Christmas!
Status: Offline
Joined: Jan 23, 20145 Year Member
Posts: 209
Reputation Power: 9
Echo wroteThis happened to me and I just wiped it and re-installed. It take's like an hour if even, Stick it on install and browse TTG or watch some YT. Best thing to try

you did a windows reinstall ?
#5. Posted:
AD4M
  • Halloween!
Status: Offline
Joined: May 09, 20117 Year Member
Posts: 1,906
Reputation Power: 133
Krept- wrote
Echo wroteThis happened to me and I just wiped it and re-installed. It take's like an hour if even, Stick it on install and browse TTG or watch some YT. Best thing to try

you did a windows reinstall ?
Reinstall the game. Have you verified the game integrity?
#6. Posted:
Echo
  • Gold Gifter
Status: Offline
Joined: Jun 21, 20144 Year Member
Posts: 3,178
Reputation Power: 335
Krept- wrote
Echo wroteThis happened to me and I just wiped it and re-installed. It take's like an hour if even, Stick it on install and browse TTG or watch some YT. Best thing to try

you did a windows reinstall ?
No just a game install, It's worth a shot will probably fix it up for you
#7. Posted:
Krept-
  • Christmas!
Status: Offline
Joined: Jan 23, 20145 Year Member
Posts: 209
Reputation Power: 9
Echo wrote
Krept- wrote
Echo wroteThis happened to me and I just wiped it and re-installed. It take's like an hour if even, Stick it on install and browse TTG or watch some YT. Best thing to try

you did a windows reinstall ?
No just a game install, It's worth a shot will probably fix it up for you


i have tried this and doing the cache i did upgrade from 8.1 from my old hdd that i put into my new rig it just baffles me since going to win 10 also my CAM software for my x62 doesnt work either so it probs will be a windows problem ?
Jump to:
You are viewing our Forum Archives. To view or take place in current topics click here.