You are viewing our Forum Archives. To view or take place in current topics click here.

Monitor turning on and off by itselfPosted:

Vial
  • Shoutbox Hero
Status: Offline
Joined: May 10, 20144 Year Member
Posts: 6,977
Reputation Power: 1538
Hello guys my monitor has been messing up lately.Its fine now currently but Im hoping I can fix it permanently.So about 3 or 4 days ago my monitor started turning on and off it makes a noise when it turns off and on.It would turn off and say DVI no signal and then the screen would be gone black for like 2-3 minutes.When its turned off for them 2 or 3 minutes the light on my monitor is red when its suppose to be white.I have cleaned my GPU and I think maybe I could have to replace my PSU cable to fix it.Yesterday I was playing and it started again while I was playing CSGO so its probably not fixed.
#2. Posted:
AD4M
  • Christmas!
Status: Offline
Joined: May 09, 20117 Year Member
Posts: 1,906
Reputation Power: 133
Aw Vial bbe nooo.

Aliens mate, ALIENS.

Make sure the DVI cable isn't lose or damaged in anyway. On the DVI connectors, check the pins on both male ends of the wire.

Post a photo if you want to pleb boi.

Sounds more hardware than software. What monitor is it?
#3. Posted:
Vial
  • Gold Member
Status: Offline
Joined: May 10, 20144 Year Member
Posts: 6,977
Reputation Power: 1538
AD4M wroteAw Vial bbe nooo.

Aliens mate, ALIENS.

Make sure the DVI cable isn't lose or damaged in anyway. On the DVI connectors, check the pins on both male ends of the wire.

Post a photo if you want to pleb boi.

Sounds more hardware than software. What monitor is it?
Heres the monitor
[ Register or Signin to view external links. ]
#4. Posted:
Vial
  • Gold Member
Status: Offline
Joined: May 10, 20144 Year Member
Posts: 6,977
Reputation Power: 1538
Its still happening I think maybe my PSU needs to be replaced.or its a GPU driver issue.
#5. Posted:
Vial
  • Shoutbox Hero
Status: Offline
Joined: May 10, 20144 Year Member
Posts: 6,977
Reputation Power: 1538
Deleted my graphics card drivers and reinstalled them and its all good now.Can close this topic.
Jump to:
You are viewing our Forum Archives. To view or take place in current topics click here.