You are viewing our Forum Archives. To view or take place in current topics click here.

Speakers and Headset?Posted:

TheFakeMrSneaky
  • V5 Launch
Status: Offline
Joined: Mar 23, 20144 Year Member
Posts: 795
Reputation Power: 35
I have headphones with a MIC Plugged into the front of my PC using a split cord thingy. I also want my speakers to work.. I see a whole lot of like "Things" on the motherboard coming out the back but It doesnt seem to pick up my speakers..
#2. Posted:
Status: Offline
Joined: Apr 02, 20117 Year Member
Posts: 818
Reputation Power: 40
Have you made sure to go into your playback settings and choose your speakers as the output? Also most speakers are a green cable, match that up with the plug on the back of your motherboard
#3. Posted:
Mitochondria
  • V5 Launch
Status: Offline
Joined: Nov 24, 20134 Year Member
Posts: 3,101
Reputation Power: 286
Is it a single jack split into separate audios? If so i definitely would have bought a USB one much rather then a 2in1 splitter, they work but don't tend to work as they should since they can't deprecate audio to a specific side of the ear.

Are you wanting to buy a new headset? or?
#4. Posted:
TheFakeMrSneaky
  • V5 Launch
Status: Offline
Joined: Mar 23, 20144 Year Member
Posts: 795
Reputation Power: 35
Mitochondria wroteIs it a single jack split into separate audios? If so i definitely would have bought a USB one much rather then a 2in1 splitter, they work but don't tend to work as they should since they can't deprecate audio to a specific side of the ear.

Are you wanting to buy a new headset? or?



The splitter I think came with my headphones.. ATM I just have my headset plugged into my speaker thingy... it has like a little controller with a input spot for headphones. I just cant use the mic then.. Ill just switch back and forth I guess when I want to talk to someone haha
#5. Posted:
TheFakeMrSneaky
  • V5 Launch
Status: Offline
Joined: Mar 23, 20144 Year Member
Posts: 795
Reputation Power: 35
ATM I plugged my speakers in the back in the green slot. They work perfectly when I select "Front Speakers" or whatever.. but then once I plug in the splitter in the front I cant get the speakers to work anymore.. I go into playback devices and the only thing that shows "Working" is labeled speakers.. but its coming out of the headphones
Jump to:
You are viewing our Forum Archives. To view or take place in current topics click here.