You are viewing our Forum Archives. To view or take place in current topics click here.
 

Why does my waw iso disc not read?!?!
#1. PostPosted:
Junior Member
Junior Member
Status: Offline
Joined: Jan 14, 2011 nathanba has been a member for over 3 years 3 Year Member
Posts: 66
Reputation Power: 2
i hotswap and have opened xbo360 and everthing but it wont read the waw iso disc so that way i cant install the waw iso, does any one know what to do?!?!?!?!?!??!?
i burned it on 2.4, DVD-DL 8.5GB disc , no white screen , burned waw iso img one so what could be wrong?!?!?!?!?!?!

Last edited by nathanba ; edited 1 time in total
View user's profile
#2. PostPosted:
TTG Master
TTG Master
Status: Offline
Joined: May 03, 2010 -Atmosphere- has been a member for over 3 years 3 Year Member
Posts: 944
Reputation Power: 34
Uhmm.... Does a white screen pop up?
View user's profile
  00
#3. PostPosted:
Wise One
Wise One
Status: Offline
Joined: May 22, 2011 DougMods has been a member for over 2 years 2 Year Member
Posts: 522
Reputation Power: 30
what brand is the disk? and did you burn at 2.4x speed
View user's profile
  00
#4. PostPosted:
TTG Master
TTG Master
Status: Offline
Joined: May 03, 2010 -Atmosphere- has been a member for over 3 years 3 Year Member
Posts: 944
Reputation Power: 34
I burn at 2.4 and 2.
Burning at 2.4 all the time tends to mess up during the burn.

But did you Burn the Right File, not the ISO?

And if its a white screen then reburn the disk.

Also there is a topic with a REALLY good tut In the Nazi zombies section for world at war.
View user's profile
  00
#5. PostPosted:
Resident Elite
Resident Elite
Status: Offline
Joined: Apr 07, 2011 samladx has been a member for over 3 years 3 Year Member
Posts: 454
Reputation Power: 17
it could hav been a bad brand of a disk or a bad burn Smile
View user's profile
  00
#6. PostPosted:
Wise One
Wise One
Status: Offline
Joined: May 22, 2011 DougMods has been a member for over 2 years 2 Year Member
Posts: 522
Reputation Power: 30

-Atmosphere- wrote:

I burn at 2.4 and 2.
Burning at 2.4 all the time tends to mess up during the burn.

But did you Burn the Right File, not the ISO?

And if its a white screen then reburn the disk.

Also there is a topic with a REALLY good tut In the Nazi zombies section for world at war.

Yes, but he might just be using some cheap disks, that could be REALLY causing the problem. I used to use TDK, and one out of like every 6 worked :/
View user's profile
  00
#7. PostPosted:
Wise One
Wise One
Status: Offline
Joined: May 22, 2011 DougMods has been a member for over 2 years 2 Year Member
Posts: 522
Reputation Power: 30
Or, if you need help, add me on AIM: DOUGBUNBUN
and Ill help you over teamviewer Very Happy
So PM me or something and let me know
View user's profile
  00
#8. PostPosted:
Junior Member
Junior Member
Status: Offline
Joined: Sep 26, 2010 cadethouser has been a member for over 3 years 3 Year Member
Posts: 75
Reputation Power: 3
It has to be a DVD+DL not a DVD-DL. I Don't know why but there seems to be a big difference. Plus if you have the new slim, theres a different but similar method to hotswapping as with the old arcade xbox's.
View user's profile
  00
#9. PostPosted:
Unstoppable
Unstoppable
Status: Offline
Joined: Jul 03, 2009 DeadMouse has been a member for over 4 years 4 Year Member
Posts: 5,376
Reputation Power: 254
Motto: Orca Gifted me GOLD! :)
u prob messed it up lolololz


View user's profile
  00


 
 Jump to:   

You are viewing our Forum Archives. To view or take place in current topics click here.